Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Lansarea proiectului Green Deal Tg.Secuiesc

ASOCIAȚIA GREEN ENERGY implementează, în perioada 27.06.2022 – 26.06.2023, proiectul ”Green Deal Târgu Secuiesc – Parteneriat local pentru o comunitate sustenabilă și independentă energetic”, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, Axa prioritară 2 ”Administrație publică și sistem judiciar accesibile și transparente”, Obiectivul specific 2.1. Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.
Proiectul are o valoare eligibilă de 424.187,50 lei, din care finanţarea nerambursabilă acordată din Fondul Social European şi din bugetul de stat este în valoare de 415.703,75 lei.
Obiectivul general al proiectului este consolidarea capacității interne a Asociatiei Green Energy de a formula și implementa mecanisme colaborative între mediul de afaceri, reprezentanții societății civile și autoritățile publice locale pentru promovarea și dezvoltarea unor comunități sustenabile și independente energetic în zona Târgu Secuiesc din județul Covasna.

Rezultatele așteptate ale proiectului:

 Analiza situației actuale referitoare la capacitatea și modalitățile de colaborare între actorii locali ca premisă a promovării și dezvoltării unor comunități sustenabile și independente energetic
 Dezvoltarea unei metodologii de generare a comunităților sustenabile și independente energetic
 Noi competente dobândite de către Asociatia Green Energy și de reprezentanti ai societății civile în domeniul politicilor publice relevante pentru sectorul energiei regenerabile și dezvoltării locale

https://biomass4energy.ro/wp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*